Име: АЙКИДО КЛУБ АЙКИКАН
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.aikido.dir.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Клуб за бойни изкуства

Ключови думи: айкидо, айкикан, стивън сийгъл, варна айкидо, айкидо деца



Сподели във Facebook



За нас

АЙКИДО КЛУБ АЙКИКАН понастоящем е насочен основно към детски групи.
Като система Айкидо обединява много неща. Техники за самозащита от захвати и атаки. Базови упражнения с дървен меч и пръчка, както и защита от атаки с тях и др.Упражнения за усилване на жизнената енергия на тялото. Дихателни упражнения, както и усвояването на етични принципи, които стоят в основата на Айкидо.

Когато става дума за деца към тренировките се добавят и игри, чрез които децата се забавляват и разтоварват, но също така в много от игрите са заложени някой съставни елементи от техниките.

Учениците в Айки
АЙКИДО КЛУБ АЙКИКАН
кан са разпределени на малки групи, което позволява индивидуален подход към всяко дете. Условията за провеждане на тренировки са много добри. Залата е нова и чиста и отоплена. Средата е творческа и приятна, а децата имат възможността да се запознаят и с творчеството на деца от други видове изкуства, като танци, театър и др.
Ние в Айкикан се стремим да помагаме на децата да насочват своята енергия към самоусъвършенстване и индивидуално изразяване чрез системата на Айкидо, развивайки своята издържливост,координация, както и уважение към другите.
Минималната възраст на децата е 6 години.
 


Открийте ни в Google+