Галерия

БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ






Сподели във Facebook





БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ

ж.к. Суха река
София,
България
23.4979109999999
42.542978
UserLikes
Име: БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ
Адрес: София, ж.к. Суха река
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.balletelit.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Балетна школа

Ключови думи: балет елит, балетна формация елит, елит, балет, балетисти

За нас

БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТе създадена от професионални балетисти, възпитаници на класическия отдел на Националното училище за танцово изкуство – София.

Всички участващи са членове и на балетната трупа на Националния музикален театър в София.Ръководителката – Татяна Янева , в момента учи магистратура по балетна режисура в Държавната музикална академия в София. Влияние върху професионалното й израстване има участието й в продължение на две години в трупата на Europa–Park Variete, Germany, Rust-Baden.
Всичко това е предпоставка за качеството на сценичните изяви на Елит – висока танцувална техника, артистичност, изискана и стилна визия, художествен усет при подб
БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ
ора на репертоара, ярки професионали качества на хореографските решения.

Съставът набалет Елит варира от 5 души (4 жени и един мъж) до 10 души (8 жени и 2 мъже) в зависимост от договорения репертоар. Танците – с модерна и неокласическа хореография; характерни: руско-цигански, испански; кан-кан; чарлстон; вариететни антрета и др., могат да бъдат включени във вариететни и концертни програми.
Балет Елит предлага и цялостна програма с хармонично преплетени самостоятелни номера и изпълнения на певица с танцов фон.
Творческата характеристика на състава се обогатява и от една специфична възможност на неговата ръководителка и хореографка, както и на изпълнит
БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ ЕЛИТ
елите му, а именно – в кратки срокове да се създават нови танци и да се модифицират съществуващите според изискванията и художествените нужди на контрагентите.

Изявите на балетна трупа Елит се посрещат с интерес и висока оценка както от публиката, така и от професионалните й партньори заради качеството на предлагания художествен продукт и изключително стриктния подход към поетите работни ангажименти.

Какво предлагаме още?
(нашите услуги предлагат още):
• Вариететна шоу програма
• Оперетна програма – певци + балет, програма за сватбени тържества, коктейли и концерти
• Създаване на уникална програма според вашите нужди и изисквания в кратки срокове
 
Открийте ни в Google+