Име: ПЕЙНТБОЛ СОФИЯ
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.paintballsofia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Спортни клубове и организации

Ключови думи: paintball, пейнтбол, денонощен пейнтбол, денонощен paintball, закрит пейнтбол

За нас

Пейнтбол София е спортен клуб, който организира пейнтбол игри, фирмени турнири, teambuilding програми, рожденни дни и много други спортни и културни прояви.

Пейнтбол София организира пейнтбол игри от 2006 г. Тогава, все още под името ClubDevils, ние с бързи темпове печелим признание и ставаме едни от най-добрите организатори на пейнтбол игри в България. От 2006 г. до днес, вече и с ново име, Пейнтбол София е единственият клуб, който разполага с напълно закрит и осветен терен, намиращ се на кръстовището на бул. „Цар Борис III” и Околовръстното и единственият клуб, организиращ както дневни така и нощни пейнтбол битки. В началото на 2008 г. ClubDevils започва да работи под името Пейнтбол София. Едновременно с това Пейнтбол София придобива и ново открито игрище от типа Speedball, разположено в столичния квартал ”Овча купел”. Със своите размери, тревна настилка и атрактивност на укритията, то е една от най-интересните пейнтбол арени в България. В нач
ПЕЙНТБОЛ СОФИЯ
алото на 2009 Пейнтбол София изгради турнирно airball игрище и се превърна в предпочитаният домакин на различни пейнтбол мероприятия, някои от които с международно участие.
Пейнтбол София започна спонсорирането на български пейнтбол отбор, поставил пред себе си високи цели, привличащ най-много нови членове в редиците си.
Пейнтбол София е представител и дистрибутор за България на фирмите:

ThinkBig Paintball Co., Ltd - Производител на едни от най-качествените топчета за пейнтбол, продавани на българският пазар – Meteor

Tippmann Sports LLC - Производител на пейнтбол продуктите с марка Tippmann, наложили се в целият свят.

SEVENTH ELEMENT, INC – Производител на софтуер и електронни компуненти за пейнтбол маркери.

Освен с организиране на пейнтбол мероприятия, Пейнтбол София се занимава с продажба и дистрибуция на пейнтбол оборудване, активно подпомага и консултира изграждане на спортни центрове и всички дейности, свързани с пейнтбола.
 

Услуги

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+