text to image
бул. Черни връх 35,кв. Лозенец
София,
България
23.3207774
42.6710544
UserLikes
Име: БАЛЕТ СИЛВИ
Адрес: София, бул. Черни връх 35,кв. Лозенец
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.balletsilvy.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Балетни школи

Ключови думи: балет, силви, танцова школа, модерни танци, dance club

Галерия

БАЛЕТ СИЛВИ БАЛЕТ СИЛВИ БАЛЕТ СИЛВИ


За нас

БАЛЕТ СИЛВИ
Школата по модерни танци е създадена през 1987 г. към НЧ Пенчо Славейков от Силвия Мартинова, която и понастоящем е ръководител и хореограф на балет Силви. Децата, на възраст между 3 и 20 години, са разделени в пет възрастови групи, заниманията са два пъти седмично по час и половина в сградата на читалището. Школата работи от септември до юни, като през юли традиционно балетът участва във фестивала Еврогрейд в гр. Приморско, а през август – почива. Обучението се изразява освен в изучаване на красивото изкуство на танца и в усвояване на работата в екип и сценичното поведение. Мотото на балет Силви е: Ние не само танцуваме, ние се за
БАЛЕТ СИЛВИ
бавляваме . Целогодишно децата участват в множество постановки и спектакли, създадени специално за тях, където освен, че се забавляват, показват и наученото в школата. Всяка възрастова група има собствен богат репертоар и красиви сценични костюми, осигурени от школата.
Многобройни са изявите на балета, където децата освен танцьори са и артисти: Звездите на Венеция , Царството на буквите съвместно с ВГ Таласъмчета , спектакъл Капитани с участието на ВГ Смехорани , денс мюзикъл Моят свят без насилие и дрога , Нашето детство и други. По повод 20 години от основаването на групата бе създаден и юбилейния спектакъл Планета Силви .
Балет
БАЛЕТ СИЛВИ
Силви е имал изяви в театър Сълза и Смях , НАТФИЗ, Младежки театър, зала 1 на НДК, зала 11 на НДК и много други. Проявите му са отразявани от ефирни и кабелни телевизии, участвал е и е носител на награди от множество фестивали в Турция, Гърция, Украйна и у нас - Младежта твори , Кръстопът на Музите , Академията за танцово изкуство Еврогрейд - гр. Приморско. Традиционно всяка година по повод Коледа балетът представя Коледен спектакъл, с които радва не само малчуганите, но и техните родители и близки.
Към балет Силви може да се присъедини всеки желаещ да танцува и да се забавлява на възраст между 3 и 20 години по всяко време на годината!

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+