бул. Тодор Каблешков №1
София,
България
23.2730215
42.6711853
UserLikes
Име: РЕАЛ-БИЛЯРД
Адрес: София, бул. Тодор Каблешков №1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.real-billiard.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Спортни клубове и организации

Ключови думи: билярд, реалбилярд ooд, реал, билярдни маси, пул

За нас

Фирма Реал-Билярд ООД е основана в края на 2003 г. в София от Владимир Попов, с ясното намерение да работи и да се развива в областта на билярда и развлекателните спортове и игри.
Към създаването на тази фирма пристъпихме, след като натрупахме богат опит в бизнеса с билярдни маси и аксесоари, с който се занимаваме от 1992 г., като Владимир Попов заема и длъжността - технически секретар на Българската Федерация по Билярд.
На практика, до този момент - вече 10 години, нито едно състезание или турнир не е минал без организационното обезпечаване от наша страна. Контактите с нашите контрагенти в чужбина се градят на личното ни познанство със собствениците на Joss Cues - Дан Джеймс, Динамик - Григорий Кобленц, WIK - г-н Виденка, Нордиталия - Волганг Стромбах, Ру
РЕАЛ-БИЛЯРД
птур - Александър Соколов, и т.н.
Реал-Билярд ООД е ексклузивен представител на фирма Dynamic-Германия за България Освен с продажби на билярдни стоки, фирма Реал-билярд предлага на своите клиенти и безплатна консултантска дейност при обзавеждане и оборудване на билярдни зали, нещо много важно за този бизнес, тъй като всички тези аксесоари не са евтини и не бива да се допускат грешки, струващи впоследствие много на клиентите, които за нас винаги са на първо място и техните желания са със силата на закон.
Реал-Билярд ООД предлага на своите клиенти и съвместна експлоатация на билярдни маси, дартс машини, минифутбол и други развлекателни игри.
За улеснение на своите клиенти, компанията ни предлага изгодни лизингови условия за всички продукти, предлагани от нас.



 
Открийте ни в Google+