ТИМ СЕКЮРИТИ АКАДЕМИ - СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ

ТИМ СЕКЮРИТИ АКАДЕМИ - СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ

ул. Тролейна 12
Варна,
България
27.8933573
43.2261104
UserLikes
Име: ТИМ СЕКЮРИТИ АКАДЕМИ - СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ
Адрес: Варна, ул. Тролейна 12
Телефони: text to imagetext to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни клубове и организации
Дейност:

Стрелбищен комплекс

Ключови думи: стрелбищен комплекс комбат, закрит стрелбищен комплекс, стрелбищен комплекс, бойна стрелба, стрелба на закрито

За нас

 


СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ е най - големият закрит стрелбищен комплекс за бойна стрелба с късо нарезно оръжие на територията на гр. Варна, отворен свободно за посетители. Изграден е и е обoрудван по всички международни стандарти за сигурност и безопасност от испанската фирма GTS Electronica - световен лидер в изграждането на стрелбища в Испания, Германия, Швеция, Латинска Америка. 

Стрелбищен Комплекс Комбат разполага с пет коридора по 25 метра за прецизна стрелба по релсови мишени на 7,15,20 и 25 метра. Комплексът предлага възможност за стрелба с лично оръжие или наето от нас късо нарезно оръжие. За сигурност и безопасност на стрелците се предлагат антифони и предпазни очила. На разположение на посетителите са професионални инструктори с дългогодишен опит в практиката и обучението по стрелба. 

Стрелбището е построено по всички международни стандарти за безопасност. Разполагаме с инструктор, който следи за правилното протичане на стрелковия процес. Специалните стени, под и таван изолират шума и поглъщат куршумите, а най - модерната в България система за вентилация с регулатори за контрол обновява въздуха напълно на всеки 30 секунди. Бариера от инфрачервени лъчи задейства защитна аларма при излизане на стрелеца от кабинката за стрелба, като предпазва от инциденти. Задължително е използването на антифони и предпазни очила, които комплекса осигурява на своите клиенти. Стрелбищен Комплекс Комбат напомня на посетителите задължително да се запознаят с правилата за безопасност и да спазват тези правила по време на стрелба. 

Стрелбищен комплекс Комбат разполага още с ремонтна работилница, кaфе бар с панорамна гледка към стрелците, лекционнa залa теоретично обучение.




 

Открийте ни в Google+